Home Arnhem Viertal DTS Ede naar SV Harskamp

Viertal DTS Ede naar SV Harskamp

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Harskamp gaat met vijf nieuwe spelers volgend seizoen de derde klasse in. Nadat al eerder bekend was dat Anass El Hassnaoui van Fortissimo naar Harskamp komt, hebben ook vier spelers van DTS Ede overschrijving aangevraagd naar SV Harskamp. Het betreft Milan Gulikers, Hilke van Kooten, Ryan Steijns en Twan Versteegh. Het kwartet was bij de eersteklasser uit Ede actief in de onder 23, het tweede en de onder 19- maar de kans op een doorbraak in de hoofdmacht lijkt bij het team van trainer Collin Oosterholt. Harskamp moet het komend seizoen zonder Ruben Schreuder (SDS’55) en Barthoz Lipinski (stopt) doen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl