Home Achterhoek Jonge Kracht terug in tweede klasse, degradatie VV Vorden

Jonge Kracht terug in tweede klasse, degradatie VV Vorden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Tien jaar na de degradatie uit de tweede klasse keert Jonge Kracht volgend seizoen terug op dat niveau. In Doetinchem eindigde de meer spannende dan goede nacompetitiefinale tegen VV Vorden in een doelpuntloos gelijkspel. Omdat er ook in de verlenging niet gescoord werd, moest een strafschoppenserie de beslissing brengen. Gijs van der Veen van Vorden slaagde er als enige niet in zijn strafschop te scoren, waardoor het tweede promotiefeest van Jonge Kracht binnen drie jaar kon starten.

Bij Vorden stond veldspeler Bas Abbink in de penaltyserie op goal omdat doelman Robin Verstege geblesseerd was geraakt en trainer Klaas Vermeulen al zijn wissels al had ingezet. Door het verlies degradeert Vorden na negen seizoenen uit de tweede klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl