Home Arnhem GVA degradeert naar vierde klasse

GVA degradeert naar vierde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

GVA kwam in de finale van de nacompetitie tegen Enter driemaal toe op voorsprong, maar verloor toch met 3-4. Enter scoorde de winnende treffer in de absolute slotfase van de verlenging. Door de pijnlijke nederlaag degradeert de blauwe formatie uit Doornenbrug na vier seizoenen uit de derde klasse.

Dankzij het massale vuurwerk voor de aftrap op Sportpark De Pauw was heel Klarenbeek op de hoogte van de nacompetitiefinale. In het eerste half uur waren er weinig grote kansen, maar nadat GVA op voorsprong kwam uit een corner werd de wedstrijd ondanks de regen steeds aantrekkelijker. De sterke rechtsback Tom van de Welk scoorde uit de rebound van een corner de openingstreffer, GVA kon niet lang van de voorsprong genieten. Enter scoorde na een snelle aanval door het centrum de gelijkmaker 1-1.

Tien minuten na rust was er weer een reden voor vuurwerk uit het blauwe kamp toen Thijme Peters GVA weer op voorsprong schoot. Vijf minuten later was het alweer reden voor een Overijssels feestje: 2-2. In een spannende slotfase was Enter in de slotminuut heel dichtbij de winnende treffer, maar eindigde de wedstrijd na reguliere speeltijd in een 2-2 gelijkspel. In de verlenging kwam GVA door een eigen doelpunt voor de derde maal op voorsprong, maar na wederom een snelle gelijkmaker was het laatste wapenfeit voor Enter tevens de winnende goal: 3-4. GVA keert na een moeizaam seizoen terug in de vierde klasse.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl