Home Arnhem Eldenia verslaat Germania en blijft derdeklasser

Eldenia verslaat Germania en blijft derdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
2 reacties Foto: Nico Kooij

Dankzij een 2-0 overwinning op Germania blijft Eldenia derdeklasser. In de finale in Oosterhout werd Thom van der Hoek de matchwinner met een doelpunt in de openingsfase en in de slotfase. Als de nummer tien van de derde klasse C moest Eldenia zich via de nacompetitie handhaven. De formatie van trainer René Knuiman won drie keer op rij van sterke vierdeklassers: Angeren (3-0), OSC (3-1) en Germania (2-0) en blijft dus terecht actief in de derde klasse.

Voor Germania was het mislopen van promotie naar de derde klasse een flinke tegenvaller. In de competitie vervloog in de slotfase de titeldroom omdat SC Millingen te sterk was en in de finale van de nacompetitie ging het vervolgens weer mis voor de ambitieuze zondagclub uit Groesbeek.

Reageer op dit artikel

2 reacties

Jan Janssen 16 juni 2024 - 22:03

Hoezo terecht in de derde klasse handhaven ????
Germania was een klasse beter en met de behulp
van de slecht fluitende Michiel Kok blijven ze in de 3e klasse

Reply
Eagle 4 juli 2024 - 19:53

Jan… zowel bij Millingen als tegen Eldenia terecht verloren. Germania kan beter opdoeken… een bijelkaar gezocht 1e waarvan niemand een echte band met de club heeft en men alleen maar komt halen… ten dode opgeschreven, maar de koppelbazen in het Groesbeekse blijven maar geld in het 1e stoppen. Hoeveel jeugd is er? 5 teams?

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl