Home Laatste Nieuws Davelaar na drie jaar weg bij VV Scherpenzeel

Davelaar na drie jaar weg bij VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Scherpenzeel

Corné Davelaar heeft zijn laatste wedstrijd voor VV Scherpenzeel gespeeld. De ervaren verdediger maakte in 2021 de overstap van GVVV en was vorig seizoen onderdeel van de kampioensploeg. De 33-jarige verdediger heeft overschrijving aangevraagd naar VVA Achterberg, dat onlangs naar de derde klasse degradeerde.

Davelaar speelde in het verleden voor DOVO, Musketiers, SV Panter, De Bataven, DFS Opheusden en GVVV. Dit seizoen kwam Davelaar tot 21 competitiewedstrijden en 2 nacompetitieduels in de hoofdmacht van VV Scherpenzeel, de nummer twee van de Vierde divisie D.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl