Home Arnhem Zes versterkingen voor SC Veluwezoom

Zes versterkingen voor SC Veluwezoom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Onder leiding van de nieuwe trainer Jhon van Beukering hoopt vierdeklasser SC Veluwezoom komend seizoen een volgende stap te zetten. De talentvolle jeugd zal langzamerhand een plek in de hoofdmacht veroveren en daarnaast wordt de selectie met zes externe aanwinsten uitgebreid.

Van derdeklasser De Paasberg maken goalgetter Angero Siep, Brandon van Zanten en Rowan van Zanten de overstap naar De Pinkenberg. Van de mogelijke competitiegenoot SC Rheden komt Stan Aalders naar Veluwezoom en daarnaast vragen ook Dylan Fontein (VV Dieren) en Arjen Haast (DTS Ede) overschrijving naar SC Veluwezoom aan. Veluwezoom raakt twee spelers kwijt: Mike van der Steen gaat naar De Paasberg en Roni Atac vraagt overschrijving aan naar Eldenia. Daarnaast gaat Marnix Jansen in een lager team voetballen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl