Home Laatste Nieuws VVOP haalt sterkhouder van vijfdeklasser

VVOP haalt sterkhouder van vijfdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser VVOP heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met middenvelder Jasper Smit. De 21-jarige inwoner van Garderen voetbalde enkele jaren in de jeugd van DVS’33 Ermelo en speelt al sinds 2018 in de hoofdmacht van vijfdeklasser De Veluwse Boys. Dit seizoen scoorde Smit in zeventien competitiewedstrijden twee doelpunten voor de nummer twee van de vijfde klasse B. De laatste wedstrijd van Smit in het roodgeel was een onvergetelijke: de nacompetitiefinale van Veluwse Boys tegen Lelystad’67 werd met een 0-5 achterstand voor de formatie uit Garderen gestaakt na vijf rode kaarten van Veluwse Boys.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl