Home Achterhoek Vier nieuwe spelers voor AVW’66

Vier nieuwe spelers voor AVW’66

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Westervoortse derdeklasser AVW’66 kan komend seizoen vier spelers begroeten. De nieuwe hoofdtrainer Sinan Demir krijgt de beschikking over Emmanuel Schermer (VVO), Mehmetcan Unluturk (Elsweide), Polat Gemril (DCS onder 19) en Mohammed Bah (ESA).

Bij de nummer zeven van de derde klasse A vertrekken drie spelers: de geblesseerde doelman Joep Smulders gaat naar VDZ, linkspoot Bodhi van Bergen gaat naar DVV en de jeugdige Jesper Vleeming stopt. Het grootste deel van de selectie van AVW’66 die na de winterstop uitstekend presteerde, blijft komend seizoen dus actief op Sportpark Hamerden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl