Home Achterhoek SDOUC promoveert naar de tweede klasse

SDOUC promoveert naar de tweede klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDOUC speelt volgend seizoen weer in de tweede klasse. De club uit Ulft won zaterdagavond in een spectaculaire nacompetitiefinale met 3-4 van WVV’34. De ploeg van trainer Sander Hoopman stond in Zieuwent met 3-1 achter, maar wist door een knappe inhaalrace het seizoen af te sluiten met promotie.

Jesse Vreman bekroonde de vliegende start van SDOUC met de openingstreffer, maar daarna wist de club uit Hengevelde het duel verrassend te keren om via een 2-1 voorsprong halverwege zelfs met 3-1 voor te komen. Kees van de Pavert bracht SDOUC met een benutte strafschop weer terug in de wedstrijd, waarna het technisch superieure SDOUC via Thomas Sessink weer op gelijke hoogte kwam. In de blessuretijd werd Enes Yilmaz de matchwinnaar: 3-4.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl