Home Arnhem SC Bemmel blijft eersteklasser

SC Bemmel blijft eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sportclub Bemmel blijft eersteklasser.  In de finale van de nacompetitie werd Gramsbergen met 1-0 verslagen door een doelpunt van Joost Hoedemaker in de laatste tien minuten.

Met een half uur vertraging vanwege vertraging van SC Bemmel begon op het fraaie Sportpark De Egelbeek van KCVO in Vaassen de finale van de nacompetitie voor een plek in de eerste klasse. In een tegenvallende eerste helft was er weinig opwinding en was alleen SC Bemmel via Max Roelofs (over) en Raoul Milder (in handen van de keeper) dichtbij een doelpunt.

Dat het in Vaassen lang 0-0 bleef, kwam door een arbitrale blunder. Een loepzuiver doelpunt van Max Roelofs werd door de grensrechter vanwege buitenspel afgekeurd, terwijl de aanvaller van Bemmel zijn eigen rebound- na een kopbal tegen de lat- inschoot. Tien minuten voor tijd was er gerechtigheid toen een actie van Ozcelik op de doellijn werd ingeschoten door Hoedemaker.

Pas in de slotfase werd Gramsbergen gevaarlijk, maar de zege en handhaving voor SC Bemmel is meer dan terecht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl