Home Laatste Nieuws Robur et Velocitas stunt met komst oud-prof

Robur et Velocitas stunt met komst oud-prof

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Gino Bosz speelt volgend seizoen bij Robur et Velocitas. De 31-jarige defensieve middenvelder speelt nu nog bij IJsselmeervogels, maar vraagt overschrijving aan naar de Apeldoornse club die volgend seizoen in de derde klasse zaterdag zal spelen. Ook de 23-jarige aanvallende middenvelder Sirat Sahebzeda (Columbia) en de 25-jarige linksback Boaz de Feijter (WSV) sluiten aan bij de selectie van trainer Djordi van der Hoop.  Uit de eigen jeugd maakt Robin van Wendel de Joode de stap naar de hoofdmacht.

De Apeldoornse middenvelder Gino Bosz heeft zijn sporen in de voetballerij meer dan verdiend. Bosz voetbalde onder meer bij Vitesse, Go Ahead Eagles, Heracles, Cambuur Leeuwarden, TEC, VV Unicum en sinds januari 2023 bij IJsselmeervogels. Op de website van zijn nieuwe club geeft Bosz een toelichting op zijn komst: ‘Via goede vriend Olaf Kluitenberg ben ik in contact gekomen met Robur et Velocitas. Ik heb een paar wedstrijden bezocht en direct na de eerste wedstrijd was ik al overtuigd van mijn keuze voor Robur et Velocitas. De aanvallende manier van voetballen met een goede opbouw van achteruit spreekt mij erg aan. Daarnaast heb ik één keer meegetraind en heb ik zelf ondervonden hoe het eraan toe gaat bij deze club. Voetbal met een duidelijke visie en een aanvallende speelstijl die mij erg bevalt. Daarnaast is er een heel leuk en gezellig team, waarmee wij promotie naar de 2e Klasse hopen af te dwingen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl