Home Achterhoek Rentree Ted van de Pavert bij SDOUC

Rentree Ted van de Pavert bij SDOUC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ted van de Pavert komt komend seizoen de selectie van SDOUC versterken. De 32-jarige centrale verdediger speelde in het seizoen 2022/23 voor het laatst bij Roda JC en maakt volgend seizoen in Ulft zijn rentree op de voetbalvelden. Eerder werd al bekend dat ook Andreas Dusink SDOUC komt versterken, dit weekend wordt duidelijk of dat in de tweede of derde klasse gaat worden.

Van de Pavert speelde in totaal 273 wedstrijden voor De Graafschap en kwam verder ook nog uit voor N.E.C., PEC Zwolle en Roda JC. Bij SDOUC treft Van de Pavert zijn jongere broer Kees, aanvoerder van de club uit Ulft. Van de Pavert is druk bezig met de trainerscursus en is jeugdtrainer bij De Graafschap.

De nieuwe trainer van SDOUC Muhaiman Samir is blij met de komst van Van de Pavert: ,,Wij zijn super blij met de komst van Ted, hij brengt extra ervaring en kwaliteit in het team. Natuurlijk heeft Ted het druk met De Graafschap en zijn gezin, maar na een goed gesprek heeft hij besloten zich aan te melden.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl