Home Arnhem Otterlo blijft derdeklasser, Kolping-Dynamo degradeert

Otterlo blijft derdeklasser, Kolping-Dynamo degradeert

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 2-1 zege op Kolping-Dynamo heeft SV Otterlo zich weten te handhaven in de derde klasse. De zaterdagclub uit Nijmegen degradeert naar de vierde klasse.

Een jaar nadat Kolping-Dynamo via de nacompetitie wist te promoveren naar de derde klasse, ging het mis voor de Nijmeegse club. Op het terrein van SML was Otterlo van trainer Jacco Meurs de terechte winnaar. Na tien minuten opende Bram van Lambalgen de score, dat was ook de ruststand. Na een kwartier in de tweede helft profiteerde Gilang Szenasi van een fout van doelman Floris van Iersel: 2-0. Kolping-Dynamo kwam nog wel terug in de wedstrijd via een goal van invaller David van de Pol, maar Otterlo wist een tweede achtereenvolgende degradatie te voorkomen met een terechte 2-1 zege.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl