Home Laatste Nieuws Maurice de Ruiter terug naar Derde divisie

Maurice de Ruiter terug naar Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een uitstapje van een half seizoen bij tweedeklasser VVA Achterberg keert Maurice de Ruiter terug in de hogere regionen van het landelijke amateurvoetbal. De 32-jarige aanvaller uit Harderwijk speelt volgend seizoen in Tiel bij Derde divisieclub TEC van trainer Eric Speelziek, de twee werkten al enkele jaren samen bij Sparta Nijkerk. In 143 duels in de Derde divisie scoorde de spits liefst 89 doelpunten.

In zijn roemruchte loopbaan kwam de topscorer al uit voor Zwart Wit’63, DVS’33, Go Ahead Eagles, Sparta Nijkerk, IJsselmeervogels en Spakenburg. In de winterstop vertrok De Ruiter bij Spakenburg om ondanks zestien gescoorde doelpunten met VVA Achterberg naar de derde klasse te degraderen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl