Home Achterhoek De Treffers haalt drie divisiespelers naar Groesbeek

De Treffers haalt drie divisiespelers naar Groesbeek

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens De Gelderlander wordt de selectie van De Treffers komend seizoen versterkt met Pim Lukassen (Almere City), Nino Walbeek (TEC) en Julius Kok (Almere City). Lukassen en Kok hebben een verleden bij De Graafschap. Gisteren werd bekend dat Edwin Linssen volgend seizoen de nieuwe trainer is van de nummer twee van de Tweede divisie.

De 23-jarige Pim Lukassen uit Ulft speelde namens De Graafschap in 2022 en 2023 vijf duels in de Keuken Kampioen divisie. Omdat een definitieve doorbraak in Doetinchem uitbleef, verhuisde de vleugelaanvaller- die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan- in de zomer van 2023 naar Almere City. In Flevoland was Lukassen vooral actief met Jong Almere City in de Tweede divisie.

Van TEC maakt doelman Nino Walbeek de overstap naar Groesbeek. De 22-jarige keeper moet bij De Treffers de concurrentie aan met vaste doelman Niels Kornelis en aanwinst Wessel Sprangers. Walbeek maakte in augustus 2023 in het bekerduel van TEC tegen DOVO furore door liefst vijf strafschoppen te stoppen. De talentvolle doelman keepte voor voor FC Eindhoven, FC Den Bosch, VDZ en in Cyprus.

Centrale verdediger Julius Kok is de derde aanwinst voor De Treffers. De 21-jarige verdediger uit Velp werd door De Graafschap in de jeugd van VVO gescout. Na tien jaar in Doetinchem stapte Kok vorig jaar over naar Almere City, waar hij een vaste kracht werd in het goed presterende Tweede divisieteam van Jong Almere City.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl