Home Laatste Nieuws Talentvolle keeper TEC naar FC Den Bosch

Talentvolle keeper TEC naar FC Den Bosch

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De talentvolle doelman Bart van Dee vertrekt bij TEC. De pas 17-jarige keeper maakt de overstap naar FC Den Bosch, bij de Keuken Kampioen divisieclub uit Noord-Brabant gaat Van Dee in de jeugdopleiding spelen. Eerder was al bekend dat Adil Lechkar van TEC naar Telstar gaat vertrekken.

Begin mei maakte Van Dee in de uitwedstrijd tegen VV Meerssen zijn debuut in de hoofdmacht van TEC. Als invaller wist de talentvolle keeper zich onder meer met een gestopte penalty positief te onderscheiden in de met 2-3 gewonnen wedstrijd. In het restant van de competitie en in de nacompetitiewedstrijden tegen SC Genemuiden bleef Van Dee het doel verdedigen van TEC.

TEC heeft voor volgend seizoen met Job Schuurman (UDI’19) al een nieuwe doelman aangetrokken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl