Home Laatste Nieuws Talent van De Treffers naar AWC

Talent van De Treffers naar AWC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Joeri Kersten heeft overschrijving aangevraagd van De Treffers naar AWC. De talentvolle Kersten kan als centrale verdediger en als controlerende middenvelder spelen en was op zoek naar een nieuwe club omdat De Treffers onder 21 stopt. Kersten begon in Huissen bij RKHVV met voetballen en is de derde versterking voor de naar de Vierde divisie gedegradeerde club uit Wijchen. Eerder presenteerde AWC al de aanvallers Jeroen van Schoonhoven van UNA en Safa Kizir van Gemert.

Bij AWC vertrekt Ries Visser naar Sportclub Bemmel en maken ook Murt Halil en Aimen Seqqal volgend seizoen geen onderdeel meer uit van de hoofdmacht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl