Home Laatste Nieuws Nog twee aanwinsten voor WSV

Nog twee aanwinsten voor WSV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat WSV al eerder de komst van Josh van Lier van SDC Putten bekend had gemaakt, laat de Apeldoornse tweedeklasser nu weten dat ook Volkan Kemence (AGOVV) en Pook Descendre (csv Apeldoorn) komend seizoen hun thuiswedstrijden op De Voorwaarts gaan spelen.

Volkan Kemence heeft overschrijving aangevraagd van AGOVV naar WSV. De 21-jarige aanvallende middenvelder vertrok in de zomer van 2023 van csv Apeldoorn naar AGOVV, maar degradeerde met de voormalige profclub uit de tweede klasse. Kemence voetbalde drie seizoenen in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles en speelde daarvoor en daarna bij csv Apeldoorn.

De pas 19-jarige middenvelder Pook Descendre besloot in november vorig jaar te stoppen bij csv Apeldoorn omdat hij het plezier in voetballen verloren had. Descendre hoopt bij WSV zijn voetbalgeluk weer terug te vinden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl