Home Laatste Nieuws Middenvelder en keeper naar zaterdagteam De Treffers

Middenvelder en keeper naar zaterdagteam De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het ambitieuze zaterdagteam van De Treffers heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met Sil Eikholt en Niels Liefers. Na de degradatie van afgelopen seizoen start De Treffers in september weer in de vierde klasse, maar de Groesbeekse club heeft duidelijk gemaakt zo hoog mogelijk te willen spelen met het zaterdagteam om de eigen jeugd op niveau te laten voetballen.

Sil Eikholt is een ervaren middenvelder die in het seizoen 2022/23 een belangrijke rol speelde in het behalen van het kampioenschap van De Treffers. Na een seizoen bij de Nijmeegse derdeklasser Brakkenstein keert Eikholt terug op Sportpark Zuid. Van buurman Achilles’29 maakt doelman Niels Liefers de overstap naar De Treffers. De 21-jarige keeper was dit seizoen bij tweedeklasser Achilles’29 reservekeeper.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl