Home Laatste Nieuws Keeper van SDC Putten naar vv Hierden

Keeper van SDC Putten naar vv Hierden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De kersverse eersteklasser v.v. Hierden heeft de selectie voor volgend seizoen uitgebreid met de komst van Bo Jalving. De talentvolle doelman maakt de overstap van SDC Putten, komend seizoen mogelijk een competitiegenoot van v.v. Hierden. Jalving was afgelopen seizoen de keeper van het onder 23 elftal van SDC Putten en wordt in Hierden één van de vier keepers die strijden om de plek onder de lat. De 25-jarige Wouter Polhoud was afgelopen seizoen de eerste keeper in de kampioensploeg van v.v. Hierden.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl