Home Arnhem Herstart eerste team Arnhemia met 27 spelers

Herstart eerste team Arnhemia met 27 spelers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Komende week start Arnhemia de voorbereiding op het nieuwe seizoen met oefenwedstrijden tegen Eldenia onder 23 en MASV onder 23. De Arnhemse club doet komend seizoen weer met een eerste elftal aan de competitie mee en start onder leiding van hoofdtrainer Marcel Gerrist- net gepromoveerd met ZVV De Hoven- aan een nieuw avontuur. Met een selectie van 27 spelers gaat Arnhemia in september van start in de vijfde klasse van het zondagvoetbal met mogelijke tegenstanders als Eendracht Arnhem, EDS, HAVO, SV Loo, SDZZ, SV Babberich, WVW Weurt en Sprinkhanen.

Van Arnhemia hebben we een lijst ontvangen met de 27 selectiespelers: Abdisalam Abedlkader, Amir Haj-amar, Bilal Bouraarassi, Bram Langelaar, Adil, Celal Koca, Chris Elyas, Denzel de Oliveira, Dursun Ozcan, Dylano van Lierop, Elijah Grot, Ermias Sultan, Imdat Aksoy, Jaad Elmir, Jay Rodermond, Jonathan, Miggie, Nahom Berhane, Nicky Karssen, Rashad Mokiem, Ricardo van Rooij, Samet Bostanci, Samir Hamdiui, Kane Neuhaus, Mert Uckac, Fahad Abdi en Abdul Rahman.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl