Home Achterhoek Doelman De Graafschap naar Longa’30

Doelman De Graafschap naar Longa’30

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Doelman Jake Diepenbroek speelt komend seizoen bij eersteklasser Longa’30. De 18-jarige doelman maakte twee jaar onderdeel uit van de jeugdopleiding van De Graafschap en verwisselt Doetinchem nu voor Lichtenvoorde. Diepenbroek keepte tot 2022 bij SC Varsseveld. Diepenbroek moet bij Longa’30 de concurrentiestrijd aan met de huidige eerste doelman Dyon Esink.

Op de website van Longa’30 zegt de keeper uit Varsseveld:  “Ik zie deze stap als een mooie kans om te laten zien wat ik kan. Longa ’30 speelt, ondanks de degradatie, nog steeds op een mooi niveau. Onlangs heb ik een keer meegetraind met de selectie en de groep heeft me direct goed opgevangen. Het gevoel hier is goed. Ik heb dan ook heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl