Home Betaald VoetbalDe Graafschap De Treffers heeft nieuwe hoofdtrainer gevonden

De Treffers heeft nieuwe hoofdtrainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Edwin Linssen is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van De Treffers. Bij de club uit Groesbeek wordt de 43-jarige oud-prof de opvolger van interim-trainer Frank van Kouwen die vanaf januari de honneurs waarnam toen Leeroy Echteld vertrok naar AZ.

Linssen was als middenvelder bij onder meer VVV, Roda JC, Helmond Sport, Fortuna Sittard en De Graafschap actief in het betaalde voetbal en voetbalde ook nog enkele seizoen in Cyprus bij AEK Larnaca. Als trainer was Linssen werkzaam bij VVV, Helmond Sport, Willem II, Vitesse, De Graafschap en vanaf 2022 bij Roda JC. Linssen is in het bezit van een Coach Betaald Voetbal diploma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl