Home Laatste Nieuws Aanvaller tiende versterking voor NSC Nijkerk

Aanvaller tiende versterking voor NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

NSC Nijkerk is actief op de transfermarkt. De tweedeklasser uit Nijkerk strikte de afgelopen maanden Mark Mousa (Victoria), Aras Salah (Olympia’25), Sten de Mots (Sparta Nijkerk), Joey Kwint (DVS’33), Ryan Kwint (DVS’33), Accasi King (EFC’58), Jonathan Katshima (ASC Nieuwland), Jonas Katshima (VV Zeewolde) en Youssef Hadi (Fortissimo) al en heeft nu met de ervaren Safa Agyazi de tiende versterking voor volgend seizoen vastgelegd.

De 32-jarige Safa Agyazi woont in Hoevelaken en speelde in het verleden voor HVC, Cobu Boys, AFC Quick 1890 en derdeklasser APWC. De technisch vaardige buitenspeler wil bij NSC Nijkerk na een aantal jaren in de derde klasse weer op een hoger niveau voetballen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl