Home Achterhoek Aanvallende versterking voor VV Dieren

Aanvallende versterking voor VV Dieren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Tim Hofenk heeft overschrijving aangevraagd van VV Oeken naar VV Dieren. De 18-jarige aanvaller is de eerste externe versterking voor VV Dieren, dat door een knappe eindsprint ook komend seizoen in de tweede klasse zal spelen. Hofenk scoorde afgelopen seizoen acht competitietreffers voor VV Oeken, dat via de nacompetitie degradeerde naar de vijfde klasse.

VV Dieren raakt aanvaller Wouter de Wit kwijt aan eersteklasser RKHVV en ziet de broers Koen en Dennis Hillen naar De Graafschap vertrekken. Aanvoerder Norbert van Engelenburg stopt bij de hoofdmacht van de club uit Dieren.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl