Home Laatste Nieuws WSV versterkt zich met speler competitiegenoot

WSV versterkt zich met speler competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Josh van Lier versterkt komend seizoen de selectie van de Apeldoornse tweedeklasser WSV. De linksbenige Van Lier is op meerdere posities in de verdediging en de aanval inzetbaar en voetbalde dit seizoen bij competitiegenoot SDC Putten. Bij de club uit Putten kwam Van Lier tot zes competitie-optredens in de hoofdmacht en was hij daarnaast in het onder 23 team actief.

De 21-jarige Van Lier speelde in de jeugd van AVV Columbia en voetbalde tussen 2018 en 2022 in de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Nadat een doorbraak in het betaald voetbal als linksback uitbleef, maakte Van Lier twee seizoenen geleden de overstap naar SDC Putten. Zijn laatste competitiewedstrijd voor SDC Putten speelde Van Lier op 25 mei als invaller tegen WSV.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl