Home Laatste Nieuws Nog vier versterkingen voor Zuid Arnhem

Nog vier versterkingen voor Zuid Arnhem

door Redactie
0 reacties Foto: Nico Kooij

Vijfdeklasser ASV Zuid Arnhem heeft de komst van nog vier versterkingen bekend gemaakt. Trainer Giovanni Zweers kan komend seizoen ook beschikken over aanvaller Mike Wels (SDOO), aanvaller Nigel Hessink (MASV onder 23), middenvelder Julian Pimpel (ESA onder 19-1) en Robbert Vermeulen (rentree).

Eerder werd al bekend dat Fenel Spijkers (Eldenia), Denzel Palm (ESA), Kai Janmaat (Batavia) en Robbert Bik (Dilettant) komend seizoen op Sportpark Drielse Dijk hun thuiswedstrijden gaan spelen. Wel neemt de nummer drie van de vijfde klasse B afscheid van Jordi Böhmer (Eendracht Arnhem), Rick van Vliet (Arnhemse Boys) en Max Rensen (Driel).

 

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl