Home Laatste Nieuws DVS’33 moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

DVS’33 moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DVS’33 moet per direct op zoek naar een nieuwe trainer voor komend seizoen. Ondanks een overeenkomst tot 2026 heeft hoofdtrainer John Kamphuis bij de Derde divisieclub uit Ermelo laten weten te willen stoppen. De 50-jarige trainer uit Putten geeft in een interview aan DVS-TV aan dat een hele moeilijke beslissing is, zeker omdat hij de afgelopen maanden met assistent Jordi Roelofsen heel erg prettig heeft gewerkt in Ermelo en de club vanuit de degradatiezone opklom tot een plek in het linkerrijtje.

Kamphuis, in het verleden onder meer hoofdtrainer van BAS en NSC Nijkerk, geeft voor zijn beslissing om te stoppen twee oorzaken: veranderende werkomstandigheden en het vertrek van assistent-trainer Jordi Roelofsen. De ambitieuze Roelofsen heeft de mogelijkheid gekregen om bij Cambuur full-time aan de slag te gaan als trainer van het onder 21 team.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl