Home Achterhoek Duno heeft selectie rond na komst middenvelder

Duno heeft selectie rond na komst middenvelder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Soner Yayla heeft overschrijving aangevraagd van DZC’68 naar Duno. De 21-jarige middenvelder uit Doetinchem speelde in het seizoen 2021/22 in de hoofdmacht van VV Doetinchem en keerde daarna terug naar eersteklasser DZC’68. Duno laat weten dat ‘met de komst van de ambitieuze Doetinchemmer die uitblinkt in het positiespel en een bovengemiddelde trap en techniek heeft’ de selectie voor volgend seizoen in principe rond is.

De eersteklasser uit Doorwerth staat komend seizoen onder leiding van de ervaren Eric Meijers en zijn assistent Stijn van der Weerd. Er komen naast Yayla nog tien spelers naar Duno: Robert Zaalman (SC Woezik), Stijn Arndts (SML), Dennis Arts (SC Woezik), Maarten Cohen (SV Kilder), Edward Clarissa (VV Maarssen), Milan Bredie (SML), Youri Poorter (DVV), Cengizhan Genc (Voorwaarts Twello), Bart Schiks (SC Woezik) en Hanifi Deniz (SML).

Bij Duno vertrekken Koen Cornelissen (MASV), Zalman Rahman (FC Zutphen), Lars Hekkers (MASV), Hakan Yilmaz (FC Jeugd), Kane Keizer (MASV), Jarvin de Haan (DTS Ede), Sherwin Grot (FC Jeugd) en Samuel Wakana (DTS Ede).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl