Home Achterhoek Andreas Dusink maakt zijn rentree

Andreas Dusink maakt zijn rentree

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Andreas Dusink maakt volgend seizoen zijn rentree op de voetbalvelden. De 26-jarige aanvaller sluit in de voorbereiding aan bij SDOUC. De zondagclub uit Ulft van de vertrekkende Sander Hoopman speelt zaterdagavond in Zieuwent de finale van de nacompetitie tegen WVV’34. Bij winst keert SDOUC na een seizoen in de derde klasse weer terug in de tweede klasse.

De in Denemarken geboren Dusink begon bij SDOUC met voetballen en werd al snel door De Graafschap gescout. Mede door blessureleed wist de snelle aanvaller uiteindelijk niet door te breken in Doetinchem. Na twee seizoenen bij Duno en een jaar bij Bennekom besloot Dusink in 2022 zijn maatschappelijke carrière voorrang te geven en stopte hij tijdelijk met voetballen.

Behalve Dusink wordt de selectie van SDOUC komend seizoen ook versterkt met Max Smink. De doelman uit Doetinchem vraagt overschrijving aan van SML naar de club uit Ulft. Bij de club van de nieuwe trainer Muhaiman Samir vertrekt niemand.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl