Home Laatste Nieuws Viertal van amateurs N.E.C. naar VV Union

Viertal van amateurs N.E.C. naar VV Union

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Elias Boumkass, Roël van der Valk, Mete Yilmaz,  Burak Surmeli verlaten het naar de vierde klasse gedegradeerde amateurteam van N.E.C. om gezamenlijk aan te sluiten bij de selectie van tweedeklasser VV Union. De zondagclub uit Malden eindigde dit seizoen op de zevende plaats in de middenmoot van de zuidelijke tweede klasse E.

Van het viertal is Elias Boumkass de meest bekende. De 28-jarige aanvaller speelde al eerder in de jeugd van VV Union en komt via De Treffers, N.E.C., De Treffers, de amateurs van N.E.C. en Bennekom nu weer terug op Sportpark De Kluis. De 25-jarige linksback Roël van der Valk was verder onder meer actief voor VELO en DHC. Middenvelder Mete Yilmaz speelde voor zijn periode op De Eendracht onder meer bij DOVO en Achilles’29. Ook aanvaller Burak Surmeli speelde bij DOVO en Achilles’29 en was verder onder meer actief in de jeugd van N.E.C. en bij JVC Cuijk.

De amateurs van N.E.C. degradeerde afgelopen seizoen voor het derde jaar op rij en zullen onder de nieuwe trainer Frank Koch met een vernieuwde selectie aan de slag gaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl