Home Laatste Nieuws Toch geen eerste elftal voor sv DSZ

Toch geen eerste elftal voor sv DSZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sportvereniging DSZ maakt komend seizoen toch geen doorstart met een eerste elftal. De vereniging uit Boven-Leeuwen moest in 2023 na de degradatie van het eerste zondagelftal uit de derde klasse noodgedwongen de stekker uit de hoofdmacht trekken. Vanwege personele problemen werd er dit seizoen op Sportpark De Hoge Berg zonder vlaggenschip gespeeld.

In maart werd bekend dat DSZ in het seizoen 2024/25 met een eerste team zou terugkeren. Er werd gekozen voor een doorstart op zaterdag met een eerste elftal in de vijfde klasse met waarschijnlijk regionale tegenstanders als SV Leones, VV Ewijk, Uchta en Dodewaard als mogelijke opponenten. De ervaren Jos van Dinteren zou de nieuwe trainer worden nadat zijn contract bij SCP niet verlengd zou worden.

Het bestuur van DSZ is nu echter tot de conclusie gekomen dat er helaas te weinig beschikbare spelers zijn voor een geslaagde doorstart op de zaterdag. De vereniging gaat volgend seizoen verder met drie recreatieteams op de zondag en de beoogde trainer Jos van Dinteren wordt volgend seizoen de trainer van het zaterdagteam van buurman SV Leones.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl