Home Laatste Nieuws Nieuwe keepers voor Bennekom en Theole

Nieuwe keepers voor Bennekom en Theole

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Siemen Branderhorst heeft alsnog overschrijving aangevraagd van tweedeklasser Theole naar eersteklasser VV Bennekom. De doelman was dit seizoen de onbetwiste eerste keeper bij de club uit Tiel die pas in de halve finale van de nacompetitie tegen het sterke Oranje Wit de kans op promotie naar de eerste klasse liet glippen. Bennekom was dringend op zoek naar een extra doelman omdat er achter de ervaren eerste keuze Christian de Haan behoefte was aan een volwaardig alternatief en andere keepers met vervelende en langdurige blessures kampen.

Door het plotselinge vertrek van Branderhorst moest Theole ineens ook op zoek naar een nieuwe keeper en in de zoektocht is de formatie uit Tiel uitgekomen bij Jari van den Berg. De talentvolle doelman van competitiegenoot Roda Boys moest bij de club uit Aalst genoegen nemen met een plek op de reservebank achter Rob de Groot. Roda Boys werd kampioen en is volgend seizoen eersteklasser.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl