Home Arnhem Locatie en tijd finale Eldenia-Germania gevonden

Locatie en tijd finale Eldenia-Germania gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

Het ging niet zonder slag of stoot maar er is een locatie en tijdstip voor de nacompetitiefinale tussen Eldenia en Germania gevonden. Beide clubs treffen elkaar zondag 16 juni om 12:00 op Sportpark Nieuw Balveren, het kunstgrasveld van OSC Oosterhout. De winnaar van de beslissingswedstrijd speelt volgend seizoen in de derde klasse, de verliezer treedt in seizoen 2024/25 aan in de vierde klasse.

Eldenia eindigde op de tiende plaats in de derde klasse C en won in de nacompetitie in eigen huis van de vierdeklassers Angeren (3-0) en OSC (3-1). Achter kampioen SC Millingen eindigde Germania op de tweede plaats in de vierde klasse D. De ambitieuze formatie uit Groesbeek won de eerste ronde van de nacompetitie na een strafschoppenserie van vierdeklasser Angerlo Vooruit en was afgelopen zondag met 3-2 te sterk voor derdeklasser Concordia Wehl.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Rober verbeek 12 juni 2024 - 18:26

sucses eldenia

behoud de 3e klasse

groeten
rober verbeek

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl