Home Laatste Nieuws Leegloop dreigt bij WSV

Leegloop dreigt bij WSV

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Volgens een artikel in De Stentor vertrekken er enkele belangrijke selectiespelers bij WSV die onlangs nog hadden toegezegd om ook volgend seizoen op De Voorwaarts actief te blijven. Het betreft Dani Schaufeli (stopt), Kevin van Kooij (DZC’68) en Paul Diesel (Juliana’31).

Eerder was al bekend dat de talentvolle doelman Largo Karrenbelt naar DVS’33 vertrekt en middenvelder Jorrel Herboldt de overstap maakt naar DTS Ede. Volgens De Stentor vertrekken daarnaast Mike de Beer (RKHVV), Finn Seijsener (buitenlandse studie), Mark Tuijtel (stopt), Jean Matitaputty (zaalvoetbal) en David Spoelstra (stopt) bij de selectie van de Apeldoornse tweedeklasser. Eerder was al bekend dat de beoogde nieuwe doelman Jonne Olyslager van gedachten was veranderd en toch bij VV Dieren blijft.

De nieuwe trainer Ronald Tulen zal na de degradatie via de nacompetitie komend seizoen in de tweede klasse van het zondagvoetbal moet beginnen in Apeldoorn.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 13 juni 2024 - 17:42

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl