Home Achterhoek Aanvaller keert terug bij Be Quick Zutphen

Aanvaller keert terug bij Be Quick Zutphen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Aland Kader voetbalt komend seizoen weer bij Be Quick Zutphen. De aanvaller voetbalde al eerder op Sportpark het Zuidveen en vertrok destijds naar stadgenoot FC Zutphen. Kader vraagt nu echter weer overschrijving aan naar derdeklasser Be Quick.

Op de website van Be Quick geeft Kader een toelichting: “De reden dat ik terugkeer bij Be Quick is om het plezier weer terug te krijgen in het voetbal. Daarbij wil ik de strijd aangaan en hoop ik veel minuten te maken bij het eerste elftal. Verder ken ik de jongens die hier nu spelen heel goed. Het is een hechte groep met veel kwaliteiten!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl