Home Arnhem Aanvallende versterking voor RKHVV

Aanvallende versterking voor RKHVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens berichtgeving in De Stentor keert Mike de Beer komend seizoen weer terug bij RKHVV. De 25-jarige aanvaller uit Apeldoorn speelde in het seizoen 2022/23 al een een jaar in Huissen, maar was afgelopen seizoen bij competitiegenoot WSV actief. Mede door de degradatie van WSV naar de tweede klasse keert de snelle buitenspeler volgend seizoen weer terug op Sportpark De Blauwenburcht. RKHVV eindigde op de vierde plaats, maar was qua doelpunten erg afhankelijk van Jamarro Diks die twintig goals scoorde.

De Beer speelde lang in de jeugdopleiding van Vitesse om uiteindelijk na zijn vertrek in Arnhem via csv Apeldoorn, USV Hercules en avv Columbia in 2022 voor de eerste keer bij RKHVV uit te komen. Afgelopen seizoen was De Beer viermaal doeltreffend voor WSV dat door een thuisnederlaag in de nacompetitie tegen DOS Kampen degradeerde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl