Home Laatste Nieuws Aanvallende middenvelder voor NSC Nijkerk

Aanvallende middenvelder voor NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mark Mousa maakt komend seizoen zijn rentree op de voetbalvelden. De 28-jarige aanvallende middenvelder was de afgelopen seizoen vooral in de zaal actief maar gaat bij tweedeklasser NSC Nijkerk ook weer op het veld voetballen.

Mousa speelde onder meer in de jeugd van Ajax, Haarlem en FC Utrecht en besloot na een periode bij IJsselmeervogels, VV Eemdijk en Victoria 1893 zich te concentreren op het zaalvoetbal. Ondanks een sterke eindsprint degradeerde NSC Nijkerk  als de nummer voorlaatst van de eerste klasse G rechtstreeks naar de tweede klasse. Trainer Ruud van de Geest hoopt komend seizoen met een flink gerenoveerde selectie op Sportpark De NSC Burcht weer om de prijzen te spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl