Home Arnhem Verdediger van RKHVV naar SC Bemmel

Verdediger van RKHVV naar SC Bemmel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Lars Smeenk vraagt overschrijving aan van RKHVV naar SC Bemmel. De 25-jarige verdediger, die ook als middenvelder kan spelen, maakte in 2018 de overstap van RKSV Driel naar RKHVV. Smeenk kwam dit seizoen tot veertien competitiewedstrijden in Huissen, waarvan de laatste periode vooral als invaller.

SC Bemmel speelt dit weekend de finale van de nacompetitie voor handhaving in de eerste klasse. Wint SC Bemmel zaterdag van Gramsbergen zullen RKHVV en SC Bemmel elkaar komend zeer waarschijnlijk weer treffen in de eerste klasse. SC Bemmel kan defensieve versterking goed gebruiken, bij het team van de nieuwe trainer Luuk Maes vertrekken na dit seizoen Max Roelofs (Jonge Kracht), Bas Disveld (DVOL), Brian Rikken (Juliana’31), Noud de Jong (GVA) en Jordi Lammertink (DVV).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl