Home Laatste Nieuws Talentvolle middenvelder DOVO naar DTS Ede

Talentvolle middenvelder DOVO naar DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DTS Ede krijgt volgend seizoen de beschikking over Paul Oostermeijer. De 20-jarige defensieve middenvelder speelde in de jeugdopleiding van Vitesse en NEC en keerde in 2022 terug bij DOVO. Oorspronkelijk was het plan dat Oostermeijer komend seizoen bij DOVO zou blijven, maar ondanks een contractverlenging bij de Derde divisieclub uit Veenendaal is nu gekozen voor een tussenstap bij DTS Ede.

De bedoeling is dat de talentvolle middenvelder in Ede veel speelminuten gaat maken om in 2025 als een betere speler terug te keren bij DOVO. Op de website van DOVO benadrukt Oostermeijer deze route ook: “Mijn doel blijft spelen in DOVO 1. Daartoe heb ik meer speelminuten in seniorenvoetbal op niveau nodig. Die verwacht ik komend seizoen bij DTS meer te kunnen maken dan bij DOVO zelf. En hopelijk kan ik DTS er ook mee helpen. Als het allemaal verloopt zoals DTS, ik, maar ook de TC het voor ons zien, keer ik terug als volwaardig speler van DOVO 1.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl