Home Arnhem Sherwin Grot moet vierdeklasser aan goals helpen

Sherwin Grot moet vierdeklasser aan goals helpen

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

Sherwin Grot speelt volgend seizoen bij FC Jeugd. De 33-jarige aanvaller speelde in het verleden onder meer bij Vitesse, NEC, PEC Zwolle, GVVV, De Treffers, Kozakken Boys, IJsselmeervogels, TEC, Sportclub NEC, Achilles’29 en was na een sabbatical van een seizoen sinds de winterstop weer actief bij Duno. Mede door wat blessures kwam de aanvaller uit Arnhem bij de Doorwerthse eersteklasser niet tot doelpunten.

Volgens berichtgeving in EdeStad komen bovendien ook verdediger Mamdou Traore (DTS Ede) en Ilias Azaoum (Bennekom) de selectie van FC Jeugd versterken. FC Jeugd maakt komend seizoen de overstap van de zondag naar de zaterdag, onder meer om zo meer regionale tegenstanders te treffen. Zo kan de club uit Ede komend seizoen in de vierde klasse buurman Fortissimo tegen komen en behoren ook Blauw Geel’55, SKV, SDS’55 en VV Barneveld tot de mogelijke competitiegenoten.

 

 

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Rinus 11 juni 2024 - 22:58

Heeft hij überhaupt voor Duno gespeeld dit seizoen?

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl