Home Achterhoek Nacompetitiefinale SDOUC al op zaterdagavond

Nacompetitiefinale SDOUC al op zaterdagavond

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De finale van de nacompetitie tussen SDOUC en WVV’34 wordt zaterdagavond al gespeeld. De promotiewedstrijd wordt op Sportpark De Greune Weide van RKZVC in Zieuwent gespeeld en begint om 18:00. De winnaar van de ontmoeting speelt volgend seizoen in de tweede klasse, de verliezer blijft derdeklasser.

Omdat het Nederlands elftal op zondagmiddag 16 juni aan het EK Voetbal begint, hebben de zondagclubs uit Ulft en Hengevelde ervoor gekozen om de ontknoping van het eigen voetbalseizoen een dag eerder te plannen. SDOUC degradeerde vorig seizoen uit de tweede klasse en eindigde dit seizen op de tweede plaats in de derde klasse C achter kampioen VIOD. In de halve finale van de nacompetitie won de ploeg van de vertrekkende trainer Sander Hoopman zondag in Ulft van DCS (2-0). WVV’34 werd derde in de derde klasse A en bereikte de finale na winst op Delden (1-1, na strafschoppen) en VDZ (1-0).

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl