Home Achterhoek Finale VV Vorden- Jonge Kracht in Doetinchem

Finale VV Vorden- Jonge Kracht in Doetinchem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De nacompetitiefinale tussen VV Vorden en Jonge Kracht wordt zondag 16 juni op Sportpark Dichteren in Doetinchem gespeeld. De finale om een plek in de tweede klasse begint op het hoofdveld van VIOD in verband met de EK wedstrijd van het Nederlands elftal al om 12 uur.

Jonge Kracht kan bij winst promoveren naar de tweede klasse. De club uit Huissen van trainer Gerrit-Jan Barten won eerder deze nacompetitie van Witkampers (3-0) en SV Schalkhaar (1-2, na verlenging). VV Vorden handhaaft zich bij winst in de tweede klasse, de ploeg van trainer Klaas Vermeulen won al van de derdeklassers OBW (5-1) en Robur et Velocitas (1-2) in de nacompetitie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl