Home Arnhem Ervaren centrale verdediger naar ONA’53

Ervaren centrale verdediger naar ONA’53

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mike Jansen speelt volgend seizoen bij ONA’53. De 29-jarige centrale verdediger uit Wageningen degradeerde onlangs via de nacompetitie met VVA Achterberg naar de derde klasse, maar blijft door zijn overschrijving naar ONA’53 toch actief in de tweede klasse. ONA’53 werd op de slotdag van de competitie verrassend kampioen van de derde klasse B.

Jansen speelde in het verleden voor WAVV, DTS Ede en Bennekom voordat de kopsterke verdediger in 2023 de overstap naar VVA Achterberg maakte. Eerder werd al bekend dat doelman Dennis van den Berg van VV Scherpenzeel de Wageningse promovendus komt versterken en dat Ludo Oosting de overstap van het Nijmeegse Trekvogels naar ONA’53 maakt. Ook komen er vijf spelers van SKV naar ONA’53: Dayriëlo Geutjes, Tjalling Kamerman, Kujtim Shehaj, Melle ten Brinke en doelman Fabian van Drumpt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl