Home Achterhoek Aanvaller Norsi Guly toch niet naar Duno

Aanvaller Norsi Guly toch niet naar Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Norsi Guly gaat niet van Be Quick Zutphen naar Duno maar naar Longa’30. De 22-jarige aanvaller van de derdeklasser uit Zutphen bereikte in maart overeenstemming met de eersteklasser uit Doorwerth. Desondanks besloot de makkelijk scorende inwoner van Brummen nu overschrijving aan te vragen naar Longa’30. De club uit Lichtenvoorde degradeerde afgelopen week naar de eerste klasse en is komend seizoen een mogelijke competitiegenoot van Duno.

Guly maakte in 2022 de overstap van Sportclub Brummen naar Be Quick. In Zutphen was Guly met Be Quick dichtbij promotie naar de tweede klasse, maar uiteindelijk werd JVC Cuijk kampioen van de derde klasse A en moest Be Quick via de nacompetitie proberen te promoveren. Na een 2-1 zege op WAVV werd zaterdag echter, ondanks het openingsdoelpunt van Guly, met 1-3 verloren van VV Heerde en blijft Be Quick derdeklasser.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl