Home Betaald VoetbalDe Graafschap Talentvolle aanvaller csv Apeldoorn naar De Graafschap

Talentvolle aanvaller csv Apeldoorn naar De Graafschap

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Mehdi Bouhekan speelt volgend seizoen bij De Graafschap. De 18-jarige aanvaller brak dit jaar door bij csv Apeldoorn, de kampioen van de eerste klasse G. De technisch vaardige aanvaller speelde dit seizoen 23 competitiewedstrijden (drie goals) voor de roodgele formatie uit Apeldoorn en wist zich in de kijker te spelen bij de Doetinchemse club uit de Keuken Kampioen divisie. Bouhekan zal in eerste instantie aansluiten in de jeugdopleiding van De Graafschap.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Harold 13 juni 2024 - 14:44

3 doelpunten in 23 wedstrijden, dat is niet veel!!

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl