Home Achterhoek Herkansing voor DZC’68 (programma)

Herkansing voor DZC’68 (programma)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Omdat OSS’20 zich uit de Derde divisie terugtrekt, is er een extra ticket beschikbaar voor de Derde divisie en daarna ook voor de Vierde divisie. De zes verliezende finalisten van nacompetitie krijgen dus een herkansing, DZC’68 dus ook. De Doetinchemse club verloor zaterdag verrassend met 1-3 van KHC Kampen en moet nu twee wedstrijden winnen om alsnog te promoveren naar de Vierde divisie.

Kwartfinale, zaterdag 15 juni:
14:30 Wippolder- SHO (Delft)
15:00 Flevo Boys- BOL (Emmeloord)
DZC’68 vrijgeloot
VOC vrijgeloot

DZC’68 speelt op woensdagavond 19 juni in de halve finale een uitwedstrijd tegen de winnaar van de ontmoeting tussen Wippolder (Delft) en SHO (Oud-Beijerland). De finale is zaterdag 22 juni op neutraal terrein.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl