Home Achterhoek SC Rheden en Concordia Wehl degraderen

SC Rheden en Concordia Wehl degraderen

Uitslagen nacompetitie 3e/4e klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SC Rheden en Concordia Wehl zijn gedegradeerd naar de vierde club. De fusieclub uit Rheden werd vorig seizoen kampioen van de vierde klasse, maar moest zich na een elfde positie in de derde klasse B via de nacompetitie handhaven. In Boekelo was BSC Unisson, ondanks een rode kaart na vijf minuten, echter met 3-2 te sterk. Ook Concordia Wehl degradeert naar de vierde klasse, in Groesbeek werd door twee goals in de slotfase met 3-2 van Germania verloren. Concordia Wehl speelt volgend seizoen op zaterdag en zal dan waarschijnlijk Wisch en ZZC’20 treffen.

Nacompetitie 3e/4e klasse:
GVA- SC Klarenbeek 3-2
BSC Unisson- SC Rheden 3-2
Luctor et Emergo- GVV Eilermark 3-1
Sc Overwetering- Enter 0-2
Germania- Concordia Wehl 3-2
Eldenia- OSC 3-1

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl