Home Arnhem Oranje Blauw promoveert na zege op Elistha (foto’s)

Oranje Blauw promoveert na zege op Elistha (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Oranje Blauw speelt volgend seizoen in de vierde klasse. Zaterdag werd de nacompetitiefinale in Lent tegen Elistha met 3-1 gewonnen, het was de eerste promotie voor de Nijmeegse zaterdagclub sinds 2014. Elistha begon als favoriet aan de beslissingswedstrijd, de formatie uit Elst was als tweede in de competitie geëindigd en had de eerste twee onderlinge duels gewonnen. Het laatste feestje was echter voor Oranje Blauw, dat met rust op een 1-0 voorsprong stond na een goal van Lars Rijcken. Beslissend moment was na een kwartier in de tweede helft toen Davy van Duinen een vrije trap knap raak schoot en Elistha met tien man verder moest na een rode kaart van Xavier Diaby. Elistha kwam via een benutte strafschop van Angelo Maatitia nog wel terug, maar de laatste treffer was van Eldrion Weijman in blessuretijd: 3-1.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl