Home Arnhem Lunteren met spoed op zoek naar nieuwe keeper

Lunteren met spoed op zoek naar nieuwe keeper

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

VV Lunteren moet dringend op zoek naar een nieuwe doelman voor volgend seizoen. De tweedeklasser uit Lunteren had een toezegging ontvangen van Mike ter Haar dat hij overschrijving van Blauw Geel’55 naar Lunteren zou aanvragen, maar de keeper heeft nu toch besloten om volgend seizoen in Wekerom bij SDS’55 te gaan keepen.

Omdat eerste doelman Nicky Groeneveld bij Lunteren vertrekt en op incidentele basis bij DTS Ede gaat keepen, heeft de nieuwe trainer Lodewijk de Kruif momenteel met Noah Suitela slechts één doelman op de spelerslijst staan. In principe kunnen spelers nog tot en met 15 juni van club wisselen.

Reageer op dit artikel

1 reacties

mondria 12 juni 2024 - 14:58

en tycho dan

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl